Mali grad

Na koncertu Laibachov bo vreme ugodno

16.08.2014

 

Borghesia navdušila stare in nove oboževalce

Dvojec Dario Sereval in Aldo Ivančič, bolje poznana kot Borghesia, sta definitivno imela prav, ko sta leta 2009 po štirinajstih letih premora zopet vrgla v sodelovanje. O njunem koncertu z velikim spremljevalnim bendom se je pred Kamfestom morda celo največ šušljalo, kljub neugodnemu vremenu pa ga je obiskalo okoli 500 obiskovalcev.

Med njimi so bili tako stari, kot novi oboževalci, precej je bil opaziti tudi obiskovalcev od drugod, predvsem Ljubljane, pa tudi domačini seveda niso manjkali. Po moški energiji na Glavnem odru pa je petek zaključila ženska senzibilnost v podobi dueta All String Detached. Vsekakor zanimivo nadaljevanje nekoliko melanholičnega večera.

Danes najmlajši vabljeni na tekmo poganjalčkov

Calcit Team - GT tudi letos na Kamfestu prireja tradicionalni GT Bike Eliminator, kolesarsko dirko po ulicah Kamnika. Gorski kolesarji se pomerijo v bojih na izpadanje med ovinki in ovirami s štartom in ciljem v Samčevem predoru.

A tokrat se na dirki ne bodo podili le "profiji", organizatorji namreč k prijateljski tekmi vabijo tudi najmlajše kolesarje. Tako so ob 17. uri v Samčev predor vabljeni otroci s poganjalčki. Pomerili se bodo v krajši zabavni dirki, ki bo pravo ogrevanje pred tekmo "ta velikih".

Na koncertu Laibachov bo vreme ugodno

Skrajni čas je, da se dež malo umiri. Nedvomno je zvezda letošnjega poletja, a danes ga bodo na odru Kamfesta  zasenčili legendarni Laibach. Koncert, ki bo nedvomno vrhunec letošnjega festivala, se bo začel ob 20.15, vremenske napovedi pa kažejo na sicer hladno in oblačno, a kar se tiče padavin stabilno vreme.


<< Nazaj | Novice