Mali grad

Na kolo, na svež zrak, med dobre ljudi za dobro stvar

03.07.2015

 

Popoldan se  je v Termah Snovik odvijala dobrodelna kolesarska prireditev z naslovom »Kolesarim, da pomagam« v organizaciji Lions kluba Kamnik. Dogodka se je udeležil tudi župan Marjan Šarec.

Ljubitelji kolesarjenja v naravi so kljub visokim poletnim temperaturam s svojo aktivnostjo in ljubeznijo do kolesarjenja pomagali in s tem prispevali kamenček v mozaik dobrote. Vsa zbrana sredstva bo Lions klub Kamnik preko akcije Botrstvo Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje namenil socialno ogroženi družini z več mladoletnimi otroki iz občine Kamnik.

Po uvodnem pozdravu nove predsednice Lions kluba Kamnik Andreje Eržen in župana Marjan Šarca, ki sta se vsem zahvalila za dober namen in jim zaželela srečno pot, se je okoli 20 kolesarjev nekaj čez 17. uro podalo po družinski progi od Snovika, mimo vasi Potok, Vaseno, Sidol, Šmartno, Buč in nazaj proti Termam Snovik. Druga proga pa je bila bolj športne narave in je potekala od Term Snovik do Laz v Tuhinju in nazaj.

Prireditve se je  udeležil tudi v.d. direktorja Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Franci Kramar, tokrat na kolesu in s tem dodal drobtinico k kolesarskemu prazniku v Kamniku.

Po zaključku dobrodelne prireditve »Kolesarim, da pomagam« je za zabavni program poskrbela glasbena skupina WOW, obiskovalci pa so lahko uživali ob srečelovu in se okrepčali z osvežilnimi napitki na eni od stojnic.

Organizatorji in kolesarji so se združili s plemenitim namenom – pomagati tistim, ki pomoč resnično potrebujejo.


<< Nazaj | Novice