Mali grad

Na drsanje in kopanje v Terme Snovik

10.02.2020

 

Na drsanje in kopanje v Terme SnovikTuristično ponudbo v Tuhinjski dolini je v soboto, 8. februarja obogatilo pokrito drsališče pred Termami Snovik, ki bo odprto vsak delovnik od 16. do 19. ure, med vikendom in šolskimi počitnicami od 11. do 19. ure. Drsanje je brezplačno, postavitev drsališča v Tuhinjski dolini pa so omogočili Občina Kamnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, Turistično društvo Tuhinjska dolina in Terme Snovik. Za izposojo drsalk je potrebno odšteti dva evra, za čelado tri evre. Prvi drsalci danes ob 11. uri so bili gostje Term Snovik iz Sežane ter že otroci iz bližnjih Lok in Srednje vasi.

Pokrito drsališče bo skrbelo za zabavo na drsalkah za male in velike ljubitelje te zimske aktivnosti, obljubljajo organizatorji. Poleg drsanja bo letos mogoče odigrati tudi partijo ročnega nogometa in namiznega tenisa. Seveda niso pozabili niti na šolske počitnice. Poskrbljeno bo za pester in atraktiven animacijski program.

Da bo tudi pot do drsališča ekološka in v znamenju trajnosti, bodo imeli učenci kamniških osnovnih šol zagotovljen brezplačni prevoz do drsališča. Brezplačni avtobusni prevoz z rednimi linijami Arriva se bo izvajal v času šolskih počitnic od 15. 2. do 23. 2. 2020. Vsi učenci osnovnih šol v Občini Kamnik bodo poleg brezplačnega drsanja in avtobusnega prevoza imeli možnost ugodnejšega plavanja v Termah Snovik za pet evrov.

Drsališče bo odprto vse do nedelje, 1. marca.

Terme Snovik predstavljajo osrednji del turistične ponudbe v Tuhinjski dolini. Poleg bazenov z zdravilno termalno vodo in wellness storitev nudijo tudi program izdelan po Kneippovih načelih petih stebrov za ravnovesje telesa in duha. Sama lega Tuhinjske doline tudi v zimskem času omogoča planinarjenje, številne sprehode in smučanje na bližnjem smučišču Krvavec.

Besedilo in fotografija: Terme Snovik


<< Nazaj | Novice