Mali grad

Na dobrodelnem pohodu Modrih novic zbrali 4.500 evrov

21.09.2020

 

Na dobrodelnem pohodu Modrih novic zbrali 4.500 evrovOsme izvedbe dobrodelnega pohoda, ki je v organizaciji ekipe revije Modre novice potekal v soboto, 19. septembra, so se udeležili številni pohodniki dobre volje. Zbrali smo kar 4.500 evrov, ki jih letos namenjamo Šolskemu skladu Osnovne šole Mengeš.

Kljub nekoliko okrnjeni izvedbi smo skupaj s pohodniki že osmo leto uresničili slogan Dobra volja, dobra družba, dober namen. Pohodnikom se je pridružil tudi ravnatelj mengeške osnovne šole Milan Burkeljca, številni učitelji in učiteljice ter delavci te šole, kot vsako leto pa nas je tudi tokrat podprl kamniški župan Matej Slapar. Pohodniki so – kot vsako leto – prejeli tudi nekaj daril. Za tiste najbolj zgodnje so bile to majice, letos v rdeči barvi, pa dobra kavica in ovratni trakovi našega pokrovitelja Količevo Karton, na vrhu pa malica, toplo sonce in dobra volja.

Vsi skupaj smo znova dokazali tisto, kar je najbolj pomembno – to je dobrodelna nota – in dokazali, da tudi v teh, nekoliko bolj omejenih časih, še vedno velja – dobra volja, dobra družba, dober namen! Vsem udeležencem pohoda se zahvaljujemo za dosledno upoštevanje pravil in ravnanja v skladu z navodili NIJZ. Naj omenimo, da nam je maske, ki so bile na voljo pohodnikom, ki jih niso imeli s seboj, zagotovila Občina Kamnik.

Besedilo: Mateja Štrajhar, Modre novice
Fotografije: Klemen Brumec


<< Nazaj | Novice