Mali grad

Na četrtem kamniškem kulinaričnem večeru ponovno navdušili odlična kulinarika in glasba

29.07.2017

 

Petkov kulinarični večer je že četrtič zapored uspešno napolnil park Evropa, v katerem se je v celotnem večeru nabralo preko 500 obiskovalcev. Za zabavo sta poskrbeli slovenski zasedbi Terrafolk in Duo Aritmija, za hrano in pijačo pa tokrat že devet gostinskih ponudnikov.

Obiskovalci so lahko že od daleč vonjali poslastice, ki so jih pripravili gostinci. Široka ponudba raznolike kulinarike je vsem omogočila, da so našli nekaj primernega zase. Tisti bolj lačni so lahko izbirali med pestro ponudbo različnih burgerjev, pečenih reberc, sardelic, firštovim golažom in tuhinjsko filo, željni sladkega pa so si lahko privoščili šmorn, sladki trnič in panacoto. Obiskovalci pa so se lahko tudi dobro odžejali, saj so se na stojnicah našla različna domača piva, vina in limonade.

Petkovi kulinarični večeri v Kamniku so se med obiskovalci res dobro prijeli. Čeprav je Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik sprva predvideval le organizacijo štirih julijskih petkov, bo zaradi izjemnega odziva kulinaričen večer doživel še eno ponovitev.

Zadnji kulinarični večer v letošnjem letu se bo zgodil 4. avgusta, na že znani lokaciji v parku Evropa v Kamniku. Dogajati se bo začelo ob 17. uri, za glasbene užitke pa bodo poskrbeli Klapa Šufit in Gino&band. Naj vas še zadnjič letos začara odlična kulinarika in prijetni dalmatinski ritmi. Ne zamudite kulinaričnega dogajanja v Kamniku in si privoščite čudovit poletni večer.

Besedilo in fotografije: Sara Bitenc, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice