Mali grad

Na Veliki planini pričetek zimske sezone

24.01.2019

 

Na Veliki planini pričetek zimske sezone Z veseljem vam sporočamo, da uradno odpiramo zimsko sezono na Veliki planini že ta vikend, od petka, 25. januarja. Od petka pa vse do nedelje bomo  tako zjutraj smučali, zvečer pa se s sankami spustili po 2,4 km dolgi razsvetljeni progi. Smučati pričnemo ob 9. uri. Obratovala bo sedežnica Šimnovec ter vlečnica Jurček. Za vjuganje po beli strmini bo smučišče odprto vse do 15.30 ure, ko bomo smučišče zaprli za pripravo sankanške proge za nočno sankanje. Ob 17. uri pričnemo z nočnim sankanjem.

Za vse, ki se k nam odpravljate prvič na nočno sankanje, še nekaj koristnih informacij ter nasvetov: Na začetek proge se  obiskovalci povzpnejo z dvosedežnico. Sedežnica v času nočnega sankanja obratuje ves čas ter tako v povprečju omogoča 6-8 spustov. Ob spustu se lahko sankači okrepčate v gostišču Zeleni rob, kjer na vas čakajo okusne domače pripravljene jedi na žlico, sladki skutini štruklji, topel čaj in drugi napitki.

Nimate svojih sani? Lahko si jih sposodite pri nas! Za rezervacijo in ostale informacije pokličite 01/8327258 ali pišite na info@velikaplanina.si. Zaradi omejenega števila sankačev, ki jih sankaška proga lahko sprejme, je potrebno svojo prisotnost na nočnem sankanju vnaprej najaviti. V kolikor se nam želite pridružiti na nočni sankaški avanturi, nam svojo najavo sporočite na 01/8327258 ali pišite na info@velikaplanina.si. V času nočnega sankanja velja le sankaška vozovnica.

Obveščamo vas, da so na voljo subvencionirane vozovnice za šoloobvezne otroke s stalnim bivališčem v Občini Kamnik ter varovance Varstveno delovnega centra Sožitje Kamnik. Subvencija v višini 40% velja na smučarske vozovnice, dnevne vozovnice ter vozovnice za nočno sankanje. Subvencija ne velja ob nakupu letnih vozovnic, večdnevnih in družinskih vozovnic.

V letošnji zimski sezoni smo uredili otroški park, prav tako pa bomo urejali in pripravljali tekaške proge, ki bodo potekale od gostišča Zeleni rob do pastirskega naselja ter vse do Male planina. Uporaba tekaških prog bo brezplačna.

Ta vikend izkoristite akcijsko ceno 10€ za vse vozovnice. Ne velja za družinske ter letne vozovnice ter vozovnice, ki že vključujejo popuste.

Besedilo in fotografije: Velika planina, d. o. o.


<< Nazaj | Novice