Mali grad

Na Veliki planini pričetek smučanja ter nočnega sankanja prestavljeno

14.12.2017

 

Na Veliki planini pričetek smučanja ter nočnega sankanja prestavljenoDružba Velika planina d.o.o. občanke in občane obvešča, da so jim zagodle vremenske razmere. Otoplitve, dež in veter sta poskrbela, da je sneg pobralo, nova pošiljka pa ni bila dovolj močna za odprtje smučišča ter sankališča. Zato obveščamo, da je pričetek smučarske ter sankaške sezone, ki je bil predviden za jutri 15. decembra 2017, prestavljen na predvidoma naslednji vikend. O pričetku vas bomo obvestili.

Za pripravo smučišča in sankaške proge bomo potrebovali novo, obilnejšo pošiljko snega. Snega pa je še vedno dovolj za vragolije na snegu - sankanje, krpljanje, kepanje, postavljanje snežnih velikanov in druga snežna doživetja.

Ker za vikend prog ne moremo odpreti, pa vam ponovno ponujamo neomejene vožnje s sedežnico ob nakupu vozovnice za nihalko ter sedežnico. Na voljo so ugodne družinske vozovnice, saj se družina na planino pripelje že od 30 evrov dalje!

Izkoristite subvencionirane vozovnice za kamniške osnovnošolce

Obveščamo vas, da so še vedno na voljo subvencionirane vozovnice za šoloobvezne otroke s stalnim bivališčem v Občini Kamnik ter varovance Varstveno delovnega centra Sožitje Kamnik. Tako še do konca koledarskega leta 2017 velja subvencija vozovnice v višini 40%. Subvencija velja na smučarske vozovnice, dnevne vozovnice ter nočno sankanje. Ne velja ob nakupu letnih vozovnic, večdnevnih in družinskih vozovnic.

Želiš nekaj dni preživeti v objemu narave, na idilični Veliki planini?

Koča Košutnik se nahaja le 5 minut stran od smučišča ter gostišča Zeleni rob. Pišite nam in si rezerviraj svoj termin.

Besedilo in fotografiji: Velika planina, d. o. o.


<< Nazaj | Novice