Mali grad

Na Kamfestu zavel veter mladih

14.08.2012

 

Ponedeljek je bil na Kamfestu dan, ki ga je programsko sestavil Mladinski center Kotlovnica. Le-ta se sicer nahaja na istem naslovu kot Dom kulture Kamnik in skrbi za mladostno dogajanje v Kamniku. Koncerti, delavnice, varstva otrok, predavanja, za vse to poskrbi mladostni zanos Kotlovnice. In včeraj so poskrbeli še za program 4. dne Kamfesta 2012.

Začeli smo s predstavo Trije pujski, kjer je malo prifrknjeni znanstvenik Marjan zabaval otroke s svojimi vragolijami in izumi. Predvsem je večini bil všeč velik zelen balon. Sledila je Bobnarska masovka, na kateri so se v Samčevem predoru zbrali izvrstni kamniški bobnarji in skupaj zajammali. Glavni oder je bil v znamenju skupin AntiOksidanti in Hulahoop. Oba banda sta pokazala veliko dobre energije, obiskovalce pa je navdušil predvsem slednji - domača kri je le domača kri. Večerno dogajanje pa sta zaključila Miha Ovca in Marko Kos, bolj znana kot noise rock duet The Kojn. Koncert je bil ravno prav dolg - 10 komadov, skoraj noben daljši od dveh minut.

Danes pa že jadramo naprej s predstavo Svinjski pastir ob 18.00 na Otroškem odru, s kamniškimi gasilci in njihovo lestvijo ob 19.30 v Samčevem predoru, ob 20.30 na pa na Glavni oder prihajata prva violina in prvi vokal slovenske glasbe Anja Bukovec in Oto Pestner. Torek pa bomo zaključili z malo improvizacijskega rokenrola - v improvizacijski gledališki predstavi se bodo namreč ob 22.00 na Vrtu Kavarne Veronika predstavili Kolektiv Narobov.

Vir: kamfest.org


<< Nazaj | Novice