Mali grad

Na Glavnem trgu prenos velikega finala Eurovolleyja iz Pariza

27.09.2019

 

Na Glavnem trgu prenos velikega finala Eurovolleyja iz ParizaSlovenska odbojkarska reprezentanca bo v nedeljo v Parizu skušala sesti na vrh odbojkarske Evrope, podporo svojim športnim kolegom pa bodo nudili tudi kamniški odbojkarji. Ti bodo v središču Kamnika pripravili navijaško cono z velikim LED zaslonom.

Kamnik bo v nedeljo znova dokazal, da je pravo odbojkarsko mesto. Na Glavnem trgu bodo odbojkarji Calcit Volleya ob podpori Občine Kamnik in Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik organizirali prenos velikega finala Eurovolleyja iz Pariza, kjer se bosta za naslov najboljših na stari celini pomerili Slovenija in zmagovalec drugega polfinalnega obračuna med Srbijo in Francijo.

Navijaško vzdušje se bo pričelo ob 17. uri z glasbo, za mikrofon pa bo po letih premora prijel atraktivni kamniški animator Franci Kramar – Cico. V navijaško cono bodo prišle tudi odbojkarice Calcit Volleyja, ki bodo še prav čas zaključile z mednarodnim turnirjem za pokal Kamnika, ki se bo v soboto in nedeljo odvijal v ŠD Kamnik. Ker je le sit navijač, dober navijač, bo Meso Kamnik poskrbel za brezplačno degustacijo klobas, poskrbljeno pa bo tudi za vse žejne.

Navijači, s seboj prinesite navijaške rekvizite in navijajte glasno in strastno! Za zlato gre!

Besedilo in fotografija: Mateja Živoder, Odbojkarski klub Kamnik in Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice