Mali grad

Mlajši dečki U13 s kar 8:0 nadigrali Litijo

08.11.2016

 

Mlajši dečki U13 s kar 8:0 nadigrali Litijo V nedeljo, 6. novembra 2016, je selekcija U13 Nogometnega kluba Kamnik igrala prvenstveno tekmo proti vrstnikom iz Litije. Že pred pričetkom tekme je bilo jasno, da bo tekma odigrana v zahtevnih razmerah, saj je bilo igrišče zaradi močnega deževja iz sobote na nedeljo zelo razmočeno in blatno. Naši fantje so odlično pričeli tekmo, saj so že od prve minute z agresivno igro in močnim pressingom stisnili nasprotnika pred njihov gol. Takšen slog igre se je hitro obrestoval saj so naši fantje preko Filipa Vrdoljaka že v 3. minuti prišli v vodstvo.

Z agresivno in napadalno igro, ki ekipo krasi že skozi celoten jesenski del prvenstva, so nadaljevali in v 13. minuti preko Maksa Baumanna povedli z 2:0. Veselje se še ni poleglo, ko so mladi Kamničani vodili že s 3:0. Tokrat je zadetek dosegel Drejc Sodnik, s čimer je potrdil dobro strelsko formo v zadnjem času. V 25. minuti pa nov zadetek v mreži Litije, zadetek za 4:0 je dosegel motor ekipe Martin Jankovič, kar je bil izid na polovici tekme. Tudi v drugem polčasu je naša ekipa nadaljevala z dobro in učinkovito igro. Že v tretji minuti nadaljevanja je v mreži domače ekipe odjeknila petarda, ko je za 5:0 zadel Blaž Lorenčič. Do konca tekme so naši fantje dosegli še tri zadetke, in sicer v 35. minuti za 6:0 še drugič Drejc Sodnik, v 52. minuti za 7:0 Maks Baumann in samo minuto kasneje za končnih 8:0 ponovno Maks Baumann, s čimer je mladi obetavni napadalec dosegel svoj prvi letošnji hat trick.

Po tekmi je trener ekipe Matjaž Klanšek pohvalil svoje fante za lepo in borbeno igro, predvsem pa se je lahko razveselil odlične strelske predstave, saj je bila ravno strelska učinkovitost v dosedanjem poteku prvenstva tista rak rana ekipe U13, ki jim je morda preprečila boj za sam vrh prvenstvene lestvice. S tem pa jesenskega dela prvenstva še ni konec, saj se bodo že v petek ob 15.30 naši fantje na domačem prvenstvu udarili z ekipo Arne Tabor. Vljudno vabljeni na stadion Prijateljstva.

Vir: Nogometni klub Kamnik


<< Nazaj | Novice