Mali grad

Mladinski likovni natečaj: Svoj? Nesvoj? Zasvojen?

15.10.2021

 

Mladinski likovni natečaj: Svoj? Nesvoj? Zasvojen?Lokalna akcijska skupina (LAS) Občine Kamnik z namenom večje vključenosti mladih in večanjem vidnosti problematike zasvojenosti vabi na sodelovanje k likovnem natečaju na temo zasvojenosti. Mlade avtorje vabimo, da se izrazite v katerikoli grafični, risarski ali slikarski tehniki. Velikost del naj ne bo manjši od A3 formata in naj ne presega A2 formata. Pazite, da bo vaše delo obrnjeno pokončno, saj jih le tako lahko pripravimo za to, da so razstavljena na plakatnih mestih po mestu.

Najboljša dela po izboru komisije bodo natisnjena na plakat in razstavljena na plakatnih mestih Amicus, objavljena pa bodo tudi na spletnih straneh MC Kotlovnica in razstavljena v avli MC Kotlovnica.

Likovna dela bo ocenila tričlanska komisija v sestavi: Rok Kosec, vodja mladinskih programov Mladinskega centra Kotlovnica, Katja Vegel, Občina Kamnik in Ivan Mitrevski, ilustrator in stripovski avtor.

Več informacij in navodil lahko najdete TUKAJ.

Svoje delo pošlji na naslov Zavod Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, 1241 Kamnik, s pripisom ZA LIKOVNI NATEČAJ, ali pa ga prinesi v mladinski center od torka do petka med 17. in 20. uro ali od ponedeljka do četrtka med 10. in 12. uro.

Besedilo in fotografija: Mladinski center Kotlovnica


<< Nazaj | Novice