Mali grad

Mladinski center Kotlovnica išče udeležence usposabljanja v Španiji

03.12.2021

 

Mladinski center Kotlovnica išče udeležence usposabljanja v ŠpanijiMladinski center Kotlovnica sodeluje pri mednarodnem projektu Together, we move on, v sklopu katerega bo pet udeležencev iz Slovenije sodelovalo na sproščenem seminarju v bližini Granade, ki bo potekalo med 13. in 18. decembrom 2021. Projekt se ukvarja z iskanjem in preverjanjem novih načinov informiranja mladih, da bi jih novice o aktivnostih, ki so namenjene njim, lažje in bolj učinkovito dosegle. Zato za udeležbo iščemo mlade, ki lahko predstavijo svoj vidik iskanja / prejemanja informacij, ter tiste, ki pripravljajo informacije za mlade, da s seminarja odnesejo kakšno uporabno znanje.

Projekt je del Erasmus+ KA2 programa, ki se med drugim osredotoča na izmenjavo dobrih praks, in je polno financiran s strani Evropske komisije. Udeležencem so kriti vsi stroški prevoza, potovalnega zavarovanja, prehrane in prenočišča. Letalske in druge vozovnice, ki se jih da plačati preko spleta, že pred odhodom kupi Kotlovnica, zato ni potrebe po povračilu stroška udeležencem. Obstaja možnost prihoda ali odhoda z nekaj dnevnim zamikom, ki jih udeleženci lahko izkoristijo za ogled Granade ali kakšne druge lokacije, so pa v tem primeru stroški prenočišča in prehrane za te dodatne dni kriti s strani udeležencev. 

TUKAJ si lahko ogledate dodatne informacije o dogodku, smo pa vedno na voljo za dodatna pojasnila. Objavo o iskanju udeležencev najdete tudi na našem Instagramu na @kotlovnica in Facebooku na @mckotlovnica, ki jo lahko delite naprej.

Besedilo in fotografija: Mladinski center Kotlovnica


<< Nazaj | Novice