Mali grad

Mladi levi še vedno mladostni

15.08.2015

 

Mladi levi so legendarna slovenska skupina, ki je v prejšnjem tisočletju obstajala le devet let. V postavi se je izmenjalo kar 19 različnih glasbenikov, med njimi na primer Janez Bončina - Benč, Tomaž Habe in Petar Ugrin. Leta 1975 so delovanje dali na pavzo - za kar 40 let! Letos so razprodali koncerte v SiTi Teatru BTC, navdušili pa so tudi občinstvo Kamfesta. S svojimi r'n'b, funk in rock hitiči so privabili predvsem starejše občinstvo, a uživali so seveda tudi mladi.

Na drugih frontah: na Otroškem odru so nastopile udeleženke Pripovedovalske delavnice, ob istem odru pa malo kasneje še Jošt Jesenovec in Luka Piletič z ulično predstavo Izlet. Samčev predor je zavzel dvojec EUccordion, v Katzenbergu smo v predstavi Vse, kar smo izgubili, medtem ko smo živeli preverjali, kaj vse je bilo obljubljeno generaciji 1977, na Gradu Zaprice so nastopili Litošt, na Večernem odru pa Miki Solus.

Sicer pa smo doživeli tudi prvi letošnji kamfestovski dež, a ni bilo hudega, le ozračje se je malo odvročilo.

Danes vremenska napoved sicer ni rožnata, a dogodkov na Kamfestu praviloma (če ne gre ravno za tornado) ne odpovedujemo. Vabljeni torej na Ingress Mission day v Park mladih, Hip hop show Plesnega kluba Šinšin v Samčevem predoru, koncert brežiških rockerjev Demolition group na Glavnem odru, na Lazar-Kaučič duet na Zaprice in na koncert hiphoperjev Matter na Večernem odru.

Odpoved prireditve Stand up večer z Denisom Avdićem in gosti

Ekipa Kamfesta 2015 obvešča, da zaradi izrednega dogodka žal odpovedujejo dogodek Stand up večer z Denisom Avdićem in gosti, ki bi se na Kamfestu moral odviti jutri, 15. 8. 2015. Nadomestne prireditve na ta večer na Elektrininem odru Katzenberg ne bo. Več podrobnosti v prihodnjih dneh. Vsem, ki ste vstopnice že kupili, bo kupnina povrnjena preko naslednjih poti:

Za več informacij so vam na voljo na telefonski številki 041/360 399.

Opravičujejo se vam za morebitne nevšečnosti in se vam zahvaljujejo za razumevanje!

Celoten program poletnega druženja si lahko ogledate tukaj, več o dogajanju pa lahko spremljate na uradni spletni strani organizatorjev www.kamfest.org in na družabnem omrežju Facebook.

Se vidimo!


<< Nazaj | Novice