Mali grad

Melisa in Marjan Spruk se vračata domov

22.01.2019

 

po decembrskem premoru vrača prihodnji torek, 29. januarja, ko bosta ob 19.30 v Klubu Kino Dom nastopila Melisa in Marjan Spruk.Program Glasba z okusom vedno znova navduši obiskovalce Doma kulture Kamnik, saj občinstvo koncert doživi na dva različna načina – z glasbo in s kulinariko. V sodelovanju z Gostilno Repnik vsakemu glasbenemu večeru dodamo izbrano večerjo. Na ta način se glasbo tudi okusi. Program se po decembrskem premoru vrača prihodnji torek, 29. januarja, ko bosta ob 19.30 v Klubu Kino Dom nastopila Melisa in Marjan Spruk.

Pravzaprav se bosta vrnila na svoj začetek, saj sta prvi skupni samostojni koncert izvedla prav v tem prostoru. Tokrat bosta poleg priredb predstavila tudi nekaj avtorskih komadov. Melisa in Marjan Spruk sta oče in hči, njuna samostojna glasbena pot se je sicer začela spontano, v tem času pa vedno znova občinstvo navdušita s svojo interpretacijo znanih skladb.

»Zanimanja za ta program, ki poteka šele drugo leto, je zelo veliko,« pravi programska vodja Doma kulture Kamnik Anja Koleša in dodaja: »To kaže, da je bila odločitev za uresničitev novega projekta, ki povezuje kakovostno glasbo s kakovostno kulinariko, pravilna. Glasbeni večeri v Klubu Kino dom potekajo v intimnem vzdušju, zato je število vstopnic omejeno. Glede na zanimanje za tovrstne večere obiskovalcem priporočam, da si vstopnice zagotovijo pravočasno.«

Januarskemu nastopu v programu Glasba z okusom v letošnji sezoni sledita še dva nastopa, in sicer v marcu in maju:

Nakup vstopnic je možen na blagajni Doma kulture Kamnik v času uradnih ur in preko sistema Mojekarte.si.

Besedilo: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice