Mali grad

Melisa in Marjan Spruk razprodala glasbeno kulinarični večer

30.01.2019

 

Melisa in Marjan Spruk razprodala glasbeno kulinarični večerDom kulture Kamnik, s katerim upravlja Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, je včeraj v programu Glasba z okusom gostil stara znanca – Meliso in Marjana Spruka. Obiskovalci njihov glasbeni repertoar zelo dobro poznajo, saj sta svoj prvi samostojni koncert izvedla prav v Klubu Kino dom, kjer sta nastopala tudi sinoči. Zato ni presenetljivo, da je bil tokratni glasbeno kulinarični večer razprodan.

Za ta nastop sta Melisa in Marjan Spruk poleg priredb predstavila tudi nekaj avtorskih komadov. Njun odrski nastop je izvrstno pričal o njuni povezanosti in predanosti glasbenemu ustvarjanju. Obiskovalci programa Glasba z okusom so v njunem nastopu uživali ter ob poznanih pesmih tudi po tihem zapeli. Za poseben vtis domačnosti je poskrbela še postrežena večerja Gostilne Repnik. Obiskovalci so na mizo dobili file smuča v družbi pire krompirja in zelenjave.

Glasbena pot Melise in Marjana Spruka se je začela, ko je Melisa kot najstnica ostajala na domačih zabavah dolgo v noč in skupaj z očetom Marjanom zabavala širšo družinsko publiko. Melisa se je nato odločila za tečaj igranja kitare in tako se je njuna skupna glasbena pot razvijala do danes, ko sta ponovno igrala na istem odru, kot prvič.

Program Glasba z okusom vedno znova navduši obiskovalce Doma kulture Kamnik, saj občinstvo koncert doživi na dva različna načina – z glasbo in s kulinariko. V sodelovanju z Gostilno Repnik vsakemu glasbenemu večeru dodamo izbrano večerjo. Na ta način se glasbo tudi okusi.

Januarskemu nastopu v programu Glasba z okusom v letošnji sezoni sledita še dva nastopa, in sicer v marcu in maju:

Nakup vstopnic je možen na blagajni Doma kulture Kamnik v času uradnih ur in preko sistema Mojekarte.si.

Besedilo: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik
Fotografije: Klemen Brumec in Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice