Mali grad

Martinovanje Društva Sožitje Kamnik

16.11.2018

 

Martinovanje Društva Sožitje KamnikPopoldan so varovanci Društva Sožitje Kamnik obeležili pretekli praznik sv. Martina. Povabilu na martinovanje se je odzval tudi podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Igor Žavbi skupaj višjo svetovalko za področje družbenih dejavnosti Katjo Vegel in predsednico Društva Sožitje Kamnik Vido Urbanc.

Društvo Sožitje Kamnik je humanitarno društvo, ki združuje osebe z motnjami v duševnem razvoju, njihove družine, strokovne delavce in sodelavce ter podporne člane. V gostilni Pri Čibru na Lazah v Tuhinju so danes pripravili tradicionalno martinovanje s prijatelji, družinami, skrbniki in prostovoljci.

Dobre volje jim kar ni manjkalo. Srečanja pa se je udeležilo približno 70 članov društva, ki so se ob prijetnem programu neizmerno zabavali. Nepogrešljivi člen zabavnega popoldneva pa je bil, tako kot vedno, Toni, ki je skrbel za pester glasbeni program.

Podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Igor Žavbi je varovancem in njihovim staršem in svojcem zaželel prijetno druženje ter jih presenetil s košarico dobrot, članice in člani kamniškega društva pa so se veselili, peli in plesali še v pozne popoldanske ure.


<< Nazaj | Novice