Mali grad

Martinovanje Društva Sožitje Kamnik

08.11.2013

 

Popoldan so varovanci Društva Sožitje Kamnik obeležili prihajajoči praznik sv. Martina. Povabilu na martinovanje se je z velikim veseljem odzval tudi župan Marjan Šarec.

Društvo Sožitje Kamnik je humanitarno društvo, ki združuje osebe z motnjami v duševnem razvoju, njihove družine, strokovne delavce in sodelavce ter podporne člane. V gostilni Pri Čibru so danes pripravili martinovanje s prijatelji, družinami, skrbniki in prostovoljci.

Srečanja se je udeležilo približno 100  članov društva, ki so se ob prijetnem programu neizmerno zabavali. Za okusno hrano je poskrbela družina Albič. Nepogrešljivi člen današnjega zabavnega popoldneva pa je bil Toni, ki je skrbel za zabavo in ples.

Župan Marjan Šarec ob srečanju ni skrival navdušenja nad prijetnim vzdušjem, ki so nam ga pričarali varovanci društva ter dodal: »Zbrali smo se tisti, ki danes v srcu dobro mislimo. Ko smo se nazadnje srečali, je bilo to v zrelem poletju, danes pa smo že krepko v jeseni. Odmislimo vse težave, bodimo med seboj prijatelji in se poveselimo ob zvokih glasbe izjemnega glasbenika Tonija.«


<< Nazaj | Novice