Mali grad

Mamljivi Okusi Kamnika – Podeželje in Eko tokrat vabijo na Šutno

26.05.2016

 

	Mamljivi Okusi Kamnika – Podeželje in Eko tokrat vabijo na ŠutnoVabljeni na sobotni tržni dan Okusi Kamnika – Podeželje in Eko, ki bo potekal v soboto, 28. maja 2016, na Šutni. Obiskovalci boste lahko med 8. in 13. uro poleg uživanja na sončku privoščili pizzo s trničem in pravo turško kavo.

Za otroško delavnico bo med 9.30 in 11. uro poskrbljeno pred Reciklarnico, ulico pa bodo preplavili zvoki že pozabljenega glasbila – orglic. Nekaj ljudskega bodo zapele Ljudske pevke Predice, plesni mojstri Mali in Velik kalčki iz Plesne šole ŠinŠin pa bodo s plesnimi koraki popestrili sobotno dopoldansko dogajanje na najlepši ulici v mestu. Kot je že v navadi, bodo lokalno zdravo hrano na stojnicah ponujali pridni okoliški kmetje, lahko pa boste svoje košarice napolnili z briškimi češnjami.

Na Glavnem trgu pa vas bodo s spomladanskim koncertom od 11. ure dalje zabavale godbenice in godbeniki Mestne godbe Kamnik. Tokratni koncertni program bodo popestrili z nastopi mažoretk in plesi folklorne skupine.

Vabljeni v najlepše mestno jedro. Vabljeni v Kamnik.

Besedilo in fotografija: Sabina Romšak, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice