Mali grad

Letošnji Vikendi odprtih vrat se začnejo v Kamniku

14.04.2016

 

Razvojni center Srca Slovenije tudi letos organizira Vikende odprtih vrat, katerih namen je predstaviti in promovirati ponudbo lokalnih turističnih ponudnikov čim večjemu številu obiskovalcev. Prvi letošnji vikend odprtih vrat bo v Kamniku, od petka, 29. aprila, do nedelje, 1. maja.

O tem, kako bo Razvojni center v sodelovanju z Zavodom za turizem in šport v občini Kamnik in lokalnimi ponudniki obogatil program prvega letošnjega vikenda odprtih vrat, bodo spregovorili na novinarski konferenci, ki bo v četrtek, 21. aprila, ob 11. uri v Gostilni Repnik v Kamniku (Vrhpolje 186).

Vaši sogovornici bosta:

Vikendi odprtih vrat so zasnovani tako, da lahko obiskovalci v enem vikendu obiščejo več turističnih ponudnikov. Ti jim ponudijo edinstveno izkušnjo, ki je sicer brez najave ne morejo doživeti. Poudarek je na aktivnih doživetjih obiskovalcev in na medsebojni promociji ponudnikov. Ciljna skupina so družine in starejši pari, tako domači in tudi tuji gosti.

Razvojni center Srca Slovenije je v 16 letih delovanja dosegel izjemne rezultate pri povezovanju in razvoju turistične ponudbe, storitvah za nove in obstoječe podjetnike, lokalni samooskrbi s hrano in medgeneracijskem povezovanju. Vzpostavil je sistem izobraževanjinusposabljanj z različnih tematskih področij, ki se jih je udeležilo že več kot 13.000 ljudi. Center je sodeloval v 26 evropskih projektih na 12 različnih EU programih. Sodeluje z več kot 200 partnerji iz 33 evropskih držav. Razvojni center Srca Slovenije je območje predstavil na več kot 130 lastnih dogodkih ter na skoraj 150 lokalnih, nacionalnih in mednarodnih predstavitvah.  Preko točk VEM – vse na enem mestu je Razvojni center Srca Slovenije pomagal pri ustanovitvi več kot 1000 podjetij in izvedel več kot 4700 podjetniških svetovanj. Razvojni center Srca Slovenije koordinira Mrežo lokalne samooskrbe s hrano, Mrežo turističnih ponudnikov, Mrežo podjetnikov in rokodelcev, Mrežo vrtcev in šol ter Mrežo skupnosti.

Več informacij:
Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.
Telefon: 01 89 62 710, e-pošta: info@razvoj.si

Agencija Andreja Jernejčič – Lin&Nil
Telefona: 01 547 65 18, 041 812 669, e-pošta: info@jernejcic.si


<< Nazaj | Novice