Mali grad

Letni občni zbori prostovoljnih gasilk in gasilcev Gozd, Sela in Špitalič

05.02.2017

 

Letni občni zbori prostovoljnih gasilk in gasilcev Gozd, Sela in ŠpitaličV prostorih Prostovoljnih gasilskih društev Gozd, Sela in Špitalič so včeraj potekali redni letni občni zbori, na katerih so predstavili delo društev v letu 2016 in potrdili naloge ter cilje za leto 2017. Občnih zborov so se poleg članov udeležili tudi župan Marjan Šarec, podžupan Igor Žavbi, predstavniki Gasilske zveze Kamnik, poveljnik Civilne zaščite in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Podžupan Igor Žavbi se je gasilkam in gasilcem Prostovoljnega gasilskega društva Gozd in Prostovoljnega gasilskega društva Sela zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva. Povedal je, da je v prihodnje potrebno v gasilstvu dati poudarek na usposobljenosti in opremljenosti prostovoljnih gasilcev.

Župan Marjan Šarec pa se je pridružil gasilkam in gasilcem Prostovoljnega gasilskega društva Špitalič in se jim zahvalil za dobro opravljeno delo preteklega leta ter jim zaželel veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva. Poudaril je pomembnost odnosov in razumevanja v društvu ter v Gasilski zvezi Kamnik, saj morajo gasilci na intervencijah  delovati usklajeno in timsko, kar kažejo rezultati uspešno opravljenih intervencij. Povedal pa je tudi, da delo z mladino poteka zelo dobro in se zato za prihodnje rodove gasilcev ne potrebujemo bati.


<< Nazaj | Novice