Mali grad

Letni občni zbor Društva podeželskih žena Kamnik – Komenda

01.02.2014

 

Dopoldan je v gostilni Pri planinskem orlu v Stahovici potekal letni občni zbor Društva podeželskih žena Kamnik - Komenda. Članice Društva so tudi letos medse povabile župana Marjana Šarca, ki se je z veseljem odzval njihovemu povabilu.

V letu 2013 so se sestajale na rednih sestankih, poleg tega so bile aktivne na plavalnem tečaju, kuharskih delavnicah, pri učenju angleškega jezika, predavanjih in strokovnih izletih. Z uvodnimi besedami je predsednica Društva podeželskih žena Kamnik- Komenda Cvetka Ristovski podala pregled opravljenega dela v letu 2013 in načrte za letošnje leto. Delovno predsedstvo pa je nato predstavilo različna poročila preteklega leta. Danes je bil za predsednico Društva še prav poseben dan. Njen mandat se namreč izteka in članice Društva so jo soglasno ponovno potrdile in tako predsednica Društva podeželskih žena Kamnik- Komenda še v nadalje ostaja Cvetka Ristovski.

Zbrane v Stahovici je s spodbudnimi besedami pozdravil tudi župan Marjan Šarec in jim zaželel uspešno leto, ki naj bo v znamenju medsebojnega sodelovanja in podpore.

Za popestritev druženja pa je s komično igro poskrbela Nada Štrajhar iz Društva podeželskih žena Tuhinjske doline.


<< Nazaj | Novice