Mali grad

Kopališče Kamnik se bo odprlo…

22.05.2019

 

Kopališče Kamnik se bo odprlo…Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik bo tudi letos poskrbel, da se bo v poletni vročini moč ohladiti tudi v Kamniku. Sezonske karte za odrasle bodo po posebni predprodajni ceni naprodaj od 24. maja do 7. junija. Prvi kopalci pa bodo v njem lahko zaplavali v petek, 7. junija, ob 13. uri, ko bo kopališče uradno pričelo z letošnjo plavalno sezono. Odprtje plavalne sezone velja izkoristiti, saj je prvi dan kopanje brezplačno.

Pestro dogajanje bo tudi v soboto, 8. junija, ko bo od 18.00 do 22.00 ure v lokalu ob kopališču potekala zabava s skupino Milky Beer. Koncert organizira najemnik lokala ob kopališču.

Voda je ogreta na prijetnih 25 stopinj Celzija, cene dnevnih in letnih kart pa so med najnižjimi na slovenskih kopališčih z ogrevano vodo. Tudi letos bodo na voljo sezonske karte.

Posebna akcija pa bo do 7. junija potekala za odrasle sezonske karte. Te bodo namreč v predprodaji znašale 30 evrov, od 8. junija dalje pa bo zadnje potrebno odšteti 40 evrov. Cena sezonske karte za otroke od 6. leta, študente, upokojence, invalide ter brezposelne prijavljene na Zavodu za zaposlovanje pa je ves čas enaka – 25 evrov. Sezonska karta za otroke do 6 let pa znaša 10 evrov. Do 6. junija je sezonske karte moč kupiti na osrednji TIC točki na Glavnem trgu, na dan odprtja bazena pa na blagajni bazena.

Kopališče bo predvidoma odprto do 1. septembra, o vseh spremembah obratovalnega časa, morebitne zaprtja kopališča zaradi vremena ali zaradi tekmovanj, bo Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik obveščal preko Facebook strani Livin' Kamnik.

KLJUČNE INFORMACIJE

OBRATOVALNI ČAS KOPALIŠČA KAMNIK

V času od 7. junija do 23. junija

V času od 24. junija do predvidoma 1. septembra

CENIK KOPALIŠČA KAMNIK

Delavniki

Sobota, nedelja in prazniki

Sezonske karte

Popoldanska karta velja od 15. ure dalje, za družinsko karto štejeta do dva odrasla in otroci do 15. leta starosti. Za nakup sezonske karte je potrebna fotografija imetnika. Izdelava nove sezonske karte se doplača 5 evrov.

Besedilo: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik
Fotografija: Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice