Mali grad

Konec tedna v znamenju 8. tradicionalnega Kvadratlona Kamnik 2015

29.07.2015

 

Konec tega vikenda bo na športnih igriščih Pod Skalo potekal že 8. tradicionalni Kvadratlon Kamnik 2015, edinstvena prireditev v Sloveniji, ki ga organizira Športna zveza Kamnik, s pomočjo Občine Kamnik, Zavodom za turizem in šport v občini Kamnik, Odbojkarskega kluba Kamnik, Vaterpolskega društva Kamnik ter sponzorjev. 

Ekipe se na tekmovanje lahko še prijavijo tudi na prvi dan tekmovanja do 17.30 na odbojkarskih igriščih Pod Skalo. Ekipo sestavlja pet igralcev, ki nato nastopajo v vseh štirih disciplinah.

V četrtek, 30. 7. 2015, prvi dan tekmovanja, se bodo ekipe od 18. ure dalje merile v nogometu na mivki.

V petek, 31. 7. 2015, bo prav tako ob 18. uri sledilo tekmovanje v košarki na en koš.

V soboto, 1. 8. 2015, od 11. ure se bodo ekipe merile v odbojki na mivki, od 17. ure naprej pa bo potekalo tekmovanje v malem vaterpolu.

Končna zmagovalka Kvadratlona bo tista ekipa, ki se bo najbolj izkazala v vseh športih.

Priznanja pa bodo dobile tudi najboljše ekipe po posameznih tekmovanjih. Zaključek in podelitev nagrad bo potekala na kamniškem kopališču v soboto okoli 21. ure.

Vabljeni vsi, ki bi si želeli pomeriti v tem sicer napornem tekmovanju, ki pa ima poleg tekmovalnega naboja, predvsem namen veselega športnega druženja. Seveda pa ste vabljeni tudi vsi navijači. Lanskoletno zmago brani ekipa ZZP, ki je bila za nekaj točk uspešnejša od ekipe + 100 po srcu in ekipe Ekipa.


<< Nazaj | Novice