Mali grad

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik bogatejša s paketniki za prevzem izposojenega in naročenega gradiva tudi izven delovnega časa

14.10.2021

 

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik bogatejša s paketniki za prevzem izposojenega in naročenega gradiva tudi izven delovnega časaKnjižnica Franceta Balantiča Kamnik odslej omogoča prevzem in vračanje gradiva tudi izven obratovalnega časa, pravzaprav 24 ur na dan. S storitvijo želimo omogočiti večjo dostopnost, tudi za tiste, ki ne izpolnjujejo pogojev PCT, sicer pa predvsem za vse, ki morda med tednom ne uspejo priti v knjižnico, ki bi radi knjige prevzeli zvečer ali med vikendom.

To nam omogočajo paketniki, ki jih uporabniki lahko najdejo na sprednji steni knjižnice v Kamniku in sicer desno od vhoda.  Paketniki za prevzem knjižničnega gradiva so bili postavljeni v sodelovanju s podjetjem Direct4me, ki je storitev tudi razvilo. Članom knjižnice je trenutno v Kamniku na voljo 6 paketnikov. Če se bo storitev obnesla, bomo storitev razširili glede na interes. Storitev je brezplačna, na voljo pa je vsem uporabnikom, ki imajo mobilni telefon, pri čemer ni nujno, da uporabljajo pametni telefon.

Več informacij glede prevzema ali vračila gradiva v paketnike si lahko preberete TUKAJ. Sicer pa so vam v knjižnici vedno na voljo zaposleni, da vam pokažejo ali posredujejo informacije o uporabi paketnikov.

Naj dobra knjiga veno najde pot do bralcev.

Besedilo in fotografija: Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik


<< Nazaj | Novice