Mali grad

Kljub dežnim kapljam jutri odprtje kamniškega bazena

09.06.2016

 

Kljub dežnim kapljam jutri odprtje kamniškega bazenaJutri, v petek, 10. junija 2016, bo bazen Pod Skalco spet zaživel, in sicer z uradnim odprtjem letošnje sezone in brezplačnim kopanjem. Voda je v bazenu sicer pripravljena že nekaj dni, ta vikend pa bo končno primerna tudi za kopanje. Le vreme je še tisti vprašaj, na katerega žal nimamo vpliva.

Bazen bo odprt do 31. avgusta 2016, in sicer vsak dan, z izjemo dni, ko se bo na kopališču odvijala katera izmed športnih prireditev ali v primeru zares slabega vrema. Obvestila o zaprtju bomo objavili na spletni strani Občine Kamnik, spletni strani Zavoda za turizem in šport v Občini Kamnik in na oglasni deski na kopališču.

Od ponedeljka do petka bo bazen odprt od 10. do 18. ure, ob vikendih in praznikih pa od 9. do 19. ure.

Zaradi velikega zanimanja za sezonske vstopnice, bodo le-te tudi letos na voljo po akcijski ceni (50 odstotni popust na odrasle sezonske karte). Prodaja cenejših vstopnic bo potekala samo na dan otvoritve, torej jutri, v petek, 10. junija 2016, na kamniškem bazenu.

Zavod za turizem in šport v Občini Kamnik se je odločili, da ves zaslužek lanskoletne uspešne sezone vrne v obnovo in dodatno ureditev bazena. Obiskovalci se bodo tako letos preoblačili v novih garderobah, sedenje v bazenskem lokalu pa bo še prijetnejše, prenovljena je tudi bazenska ploščad.

Tudi letos različna kamniška društva na kopališču pripravljajo zanimiv poletni program z vrsto zabavnih dogodkov. Za vse tiste, ki se v poletnih dneh ne odpravljate na oddih na morje, bo na voljo pester športno-animacijski program za otroke, mlade in odrasle. Na kamniškem bazenu se otroci in mladi lahko tudi naučijo plavanja ali pa še izboljšajo svoje plavalno znanje, vsak četrtek pa se za zabavo lahko na bazenu preizkusite v lovljenju ravnotežja v zorbu. V zaključku sezone bo v primeru lepega vremena izveden tudi prvi kamniški »Pool-party«, tako da se bo poletje zamaknilo še za kakšen dan ali dva.

Nekaj večjih prireditev na bazenu

Zagotovite si ugodne sezonske vstopnice in prikličimo poletje na kamniškem bazenu Pod Skalco.

Cenik 2016


<< Nazaj | Novice