Mali grad

Klemen Klemen privabil rekordno množico

16.08.2012

 

Ja, Klemen Klemen je še vedno najbolj popularni raper na slovenski sceni. Ne glede na vse Zlatkote in N'tokote in Trkaje je Trnovčan še vedno številka ena. Z odličnim flowom in klenimi besedili vžge pri vsaki publiki in nič drugače ni bilo včeraj na šestem dnevu Kamfesta. Na Malem gradu se je zbralo blizu 1.000 poslušalcev, predvsem mladih, ki so s Klemnom ustvarili odlične vibracije. Najbolj pa se jim je seveda "strgalo" ob Keš p****** tik pred koncem.

Klemnu sta na odru družbo delala DJ Simon Stojko Falk in Ballau, seveda pa trio ni pozabil na animacijske vložke - ogromen špinel in seveda mitraljezke. Po šovu je velik del občinstva ostal tudi na nastopu stand up komikov - do solz so jih nasmejali Andrej Težak - Tešky, Klemen Bučan, Mladen Pahović in predvsem Perica Jerković.

Tekom dneva pa so za razvedrilo skrbeli lendavski lutkarji LS Puppila, ki so otrokom odigrali izredno lepo predstavo ZOOpotniki, v centru pa so ljudi privabile zračne akrobacije slacklinerjev. Ob 21. uri pa si je lepo število obiskovalcev ogledalo še kantavtorski nastop Martina Ramoveša v Galeriji Majolka.

Danes nadaljujemo s sedmim dnevom Kamfesta: Mini cirkus Buffeto ob 18. uri v Keršmančevem parku, Pulfer džamp ob 19. uri v Samčevem predoru, Fake Orchestra na Glavnem odru ob 20.30, Marko Grobler ob 21. uri v Galeriji Veronika in Kvartopirci ob 22. uri na Vrtu Kavarne Veronika.


<< Nazaj | Novice