Mali grad

Kdo, če ne vi? Soodločajte o prometu in mobilnosti v občini

03.11.2016

 

Kdo, če ne vi? Soodločajte o prometu in mobilnosti v občiniKdo, če ne občanke in občani, naj soodločajo o tem, kakšna naj bosta promet in mobilnost v prihodnjih desetletjih? In kdaj, če ne sedaj, ko je v pripravi vizija Celostne prometne strategije, je to sodelovanje ključno?

Sedaj je čas za vaše aktivno sodelovanje! Ne izpustite priložnosti, da s svojimi mnenji in predlogi soustvarjate Celostno prometno strategijo (CPS)! Pridružite se pripravljavcem CPS in sooblikujte vizijo razvoja mobilnosti, saj ta predstavlja ključno izhodišče in osnovno usmeritev za strategijo. Vizija bo namreč osnova za izpeljavo strateških ciljev in konkretnih ukrepov na področju prometa in mobilnosti v prihodnih desetletjih, ki bodo v veliki meri vplivali na vaše življenje.

Pridite na 3. javno razpravo, kjer bomo skupaj oblikovali vizijo razvoja mobilnosti za Celostno prometno strategijo Občine Kamnik in bo potekala v torek, 15. novembra 2016, ob 17. uri v Domu kulture Kamnik.

Vse vaše predstave o kakovostni in učinkoviti mobilnosti v prihodnosti bomo upoštevali, jih povezali v vsebinske sklope in iz njih sestavili vizijo, ki bo po meri občank in občanov, saj bo upoštevala vaše vrednote, vaše želje in vaša videnja uspešne prihodnosti.

Vaše mnenje je potrebno, zato vas vabimo, da se nam pridružite.

Celostna prometna strategija je sofinancirana iz Evropskega kohezijskega sklada ter sredstev Ministrstva za infrastrukturo RS ter se pripravlja v skladu z enotnimi evropskimi smernicami za pripravo tovrstnih dokumentov.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada


<< Nazaj | Novice