Mali grad

Kamp Alpe v Kamniški Bistrici minuli vikend gostil tridnevni glasbeni festival

03.09.2010

 

Da se glasbeni dogodek, obarvan z glasbeno zvrstjo metal, lepo dopolnjuje s številnimi športnimi in zabavnimi aktivnostmi, je dokaz 3 dnevni festival Paranoid piknik open air 2010, ki je med 27. in 29. avgustom potekal v Kampu Alpe v Kamniški Bistrici.

Poleg koncertov in karaok v večernih urah so udeleženci festivala čez dan lahko obiskali Veliko planino, se sprehodili po dolini Kamniške Bistrice in ob tem odkrivali zanimive kotičke doline, kar nekaj ekip se je pomerilo v igri paintballa, najbolj korajžnim pa je bil na voljo spust po Tirolski žičnici po soteski Predaselj. Dolina Kamniške Bistrice tudi sicer ponuja številne možnosti za sprehode, med bolj priljubljene sodi sprehod do slapu Orglice, ali daljše planinske ture v Kamniške Alpe.

Udeležencem prvega festivala, katerih so organizatorji našteli okoli 150, v vseh treh dneh zagotovo ni bilo dolgčas. Navdušeni nad ambientom in dobrim, a kljub bolj udarnim tonom umirjenim vzdušjem, so bili na koncu enotni, da se pod kamniške hribe na tak ali drugačen način zagotovo še vračajo.

Povezave;
Velika planina
Kamp Alpe


<< Nazaj | Novice