Mali grad

Kamniško pravljično silvestrovanje tik pred vrati

30.12.2016

 

Kamniško pravljično silvestrovanje tik pred vratiNaše srednjeveško mesto živi v čarobnem siju prazničnih lučk, še posebej pravljično pa bo jutri, v soboto, 31. decembra 2016, ko boste lahko na tradicionalnem silvestrovanju na Glavnem trgu odštevali zadnje sekunde starega leta in nazdravili letu 2017. Zato vas vabimo, da se nam z obilico dobre volje pridružite v Pravljičnem Kamniku in z nami preživite nepozabno silvestrsko noč. Da vas ne bo zeblo, bodo od 22. ure dalje poskrbeli člani kamniškega ansambla Galop.

Ansambel Galop, ki prihaja iz Tunjic pri Kamniku, nas navdušuje že osmo leto. V letošnjem letu ste jih lahko opazili na kar nekaj festivalskih odrih narodno-zabavne glasbe po Sloveniji, kjer so se tudi uspešno predstavili. Z veseljem širijo priljubljenost slovenske narodno-zabavne glasbe, za ples pa poskrbijo na veselicah, porokah, rojstnodnevnih zabavah, prireditvah in drugih dogodkih.

Zadnje sekunde do novega leta boste odštevali z županom Občine Kamnik Marjanom Šarcem, ki bo z novoletnim voščilom, skupaj z direktorico Zavoda za turizem in šport v Občini Kamnik Boženo Peterlin, zaželel vse lepo v prihajajočem se letu.

V času prireditve bo spremenjen prometni režim, spremembe pa si lahko ogledate tukaj.

Doživimo Pravljični Kamnik in vstop v leto 2017 skupaj!


<< Nazaj | Novice