Mali grad

Kamniški vaterpolisti boljši tudi od VD Koper Primorska

04.02.2020

 

Kamniški vaterpolisti boljši tudi od VD Koper PrimorskaČlanska ekipa kamniških vaterpolistov VD CALCIT KAMNIK je proti ekipi VD KOPER PRIMORSKA dosegla novo zmago z rezultatom 14:8 (0:3, 3:4, 0:3, 5:4).

Tekma je potekala v novem modernem bazenu, ki velja za najlepšega v Sloveniji. Kamničani so začeli odločno in proti ekipi iz Kopra, ki je še do nedavnega igrala v jadranski ligi povedli z rezultatom 5:0. Koprčani so na začetku druge četrine nekoliko zmanjšali zaostanek, vendar so gostujoči igralci tekmo rutinirano pripeljali do konca. Trener Aleš Komelj je na koncu dal priložnost še mlajšim igralcem, ki so se enakovredno kosali s Koprčani. Posebej velja pohvaliti golmana Urbana Benkoviča, ki se je izkazal z odličnimi obrambami.

Za VD Calcit Kamnik so igrali (goli): Aleksander Cerar (3), Blaž Benkovič (1), Kristijan Novak (1), Luka Komatar (3), Luka Sokler (1), Martin Stele (2), Rok Bergant, Sebastijan Novak (1), Tilen Leskovec (1), Tim Burger (1), Urban Benkovič, Urban Zupan, Blaž Briški in Bor Peterlin. Trener Aleš Komelj.

Besedilo in fotografije: Aleksander Sokler


<< Nazaj | Novice