Mali grad

Kamniški turizem na sejmu Natour Alpe-Adria

30.01.2017

 

Kamniški turizem na sejmu Natour Alpe-AdriaOd srede, 1. februarja 2017, do sobote, 4. februarja 2017, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala osrednja turistična sejemska prireditev s ponudbo zelenega, aktivnega turizma z butično poslovno borzo Natour. Aktivni oddih v naravi bo predstavilo prek 330 turističnih ponudnikov iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Italije, Albanije, Avstrije, Madžarske, Češke, Slovaške, Nepala, Indije, Jordanije in Tunizije.

Na sejmu se bo na dveh različnih stojnicah s svojo turistično ponudbo predstavljal tudi Kamnik. V okviru Turistične zveze Slovenije bodo v Stekleni dvorani kamniška turistična društva predstavila domače lokalne jedi in Okuse Kamnika, ki jih bodo pripravili kamniški gostinski ponudniki, obiskovalci pa boste lahko sodelovali tudi v nagradni igri, v kateri boste z malo sreče prejeli bogate nagrade naših turističnih ponudnikov.

Vsi ljubitelji zelenega, aktivnega preživljanja prostega časa pa vabljeni v Marmorno dvorano, kjer se bo v sklopu Združenja Kamniško-Savinjskih Alp, ki povezuje pet občin te privlačne gorske verige, predstavil Kamnik z nemalo novimi idejami za aktiven oddih v naravi.

Turistični sejem bo spremljal tudi Sejem okusov, to je 11. mednarodni sejem gastronomije in gostinsko-hotelske opreme ter mednarodni sejem sladoleda.

Sejem Natour Alpe-Adria bo potekal od srede, 1. februarja 2017, do sobote, 4. februarja 2017, od 10. do 19. ure, več informacij o sejmu pa najdete na spletni povezavi http://www.natour-alpeadria.si/.

Besedilo: Sabina Romšak
Fotografije: Klemen Brumec


<< Nazaj | Novice