Mali grad

Kamniški plavalci osvojili 15 medalj na Zimskem odprtem združenem državnem prvenstvu Slovenije

27.01.2020

 

Kamniški plavalci osvojili 15 medalj na Zimskem odprtem združenem državnem prvenstvu SlovenijeOd 23. do 26. januarja 2020, je v bazenu Tivoli v Ljubljani potekalo Zimsko odprto združeno državno prvenstvo Slovenije 2020 v 25-metrskih bazenih, ki se ga je pod vodstvom trenerja Mihe Potočnika udeležilo 10 plavalcev 1. in 2. selekcije Plavalnega kluba Kamnik v kategorijah:

Z odličnimi rezultati so poskrbeli za veselje v ekipi in v navijaških vrstah, saj so v konkurenci 381 plavalcev iz 29 slovenskih klubov, skupno osvojili 15 medalj in se uvrstili v 33 finalnih obračunov.

Medalje so osvojili:

Uspeh pa so tudi ostale uvrstitve v finalnih nastopih, ki so si jih priplavali:

V štafeti 4 x 50 m mešano mix so Kamničani: Taja Vejnovič, Marja Maček Sitar, Jakob Prebil in Bor Slana v kategoriji kadetinj in kadetov med 15 ekipami zasedli 4. mesto. Moška ekipa: Jakob Prebil, Jernej Prebil, Bor Slana in Gašper Stele pa je v absolutni kategoriji v štafeti 4 x 50 m prosto zasedla 10. mesto.

Dobri rezultati so rezultat odličnega dela trenerja in plavalcev, zato si zaslužijo vse pohvale in iskrene čestitke za uspeh!

Besedilo: Helena Končar, Plavalni klub Kamnik
Fotografije: arhiv Plavalnega kluba Kamnik


<< Nazaj | Novice