Mali grad

Kamniški karneval s pustnimi norčijami in sladkarijami

28.02.2017

 

Kamniški karneval s pustnimi norčijami in sladkarijamiZavod za turizem, šport in kulturo Kamnik vabi na tradicionalni Kamniški karneval, ki bo letos že četrtič potekal od Šutne do Glavnega trga, kjer nas bo zabaval in v svet iluzionizma popeljal čarodej Sam Sebastian.

Zbiranje pustnih mask se bo na pustni torek, 28. februarja 2017, pričelo ob 15.30 pred rojstno hišo Rudolfa Maistra na Šutni, kjer bodo na stojnici potekale tudi prijave na pustno tekmovanje izbora najboljših mask.

Povorka bo skozi mesto krenila ob 16.30 uri v ritmu koračnic Mestne godbe Kamnik, na čelu katere bodo korakale članice Društva kamniških mažoretk Veronika, pridružili pa se jim bodo tudi plesalci Plesnega kluba ŠinŠin.

Med pisano množico maškar se bosta karnevala udeležila tudi kamniški mamut in grofična Veronika, letos prvič pa tudi šeme na hoduljah.

Na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik so veseli, da je karneval vsako leto bolj obiskan in vas vabijo, da se tudi letos opremite s pustnimi pripomočki, baloni, trakovi in konfeti, ter se jim pridružite.


VSTOP NA NAJBOLJ NORČAVO ZABAVO V MESTU JE BREZPLAČEN, ZA POVRH PA VSAKA MAŠKARA DOBI ŠE EN MASTEN KROF!


Popolna zapora na javnih cestah in javnih prometnih površinah v torek, 28. februarja 2017

Predlagatelju Zavodu za turizem, šport in kulturo v občini Kamnik, Glavni trg 2,1241 Kamnik (organizator oziroma prireditelj), se dovoljuje zaradi prireditve »KAMNIŠKI KARNEVAL« izvesti začasno spremembo prometnega režima – popolno zaporo na javnih cestah in javnih prometnih površinah, in sicer:

Obvozi

Opozorilo

Vse stanovalce na delu Glavnega trga kjer bo osrednji prireditveni prostor in stanovalce Zapric, Kolodvorske in Streliške bo prireditelj o zaporah in o preusmeritvah prometa pisno obvestil najmanj 3 dni pred zaporo ceste.


<< Nazaj | Novice