Mali grad

Kamniški karateisti dosegli odlične rezultate

04.04.2012

 

V nedeljo, 25. marca, je na Zvončkovem turnirju, ki je bilo namenjeno vsem šolskim pasovom ne glede na starost, sodelovalo kar 75 karateistov s šestih klubov osrednje - slovenske regije. Tekmovalci so se pomerili v kategorijah elementov, kat in kumiteju.

Karate klub Kobushi je zastopalo osem tekmovalcev, ki so na koncu osvojili devet odličij. V kategoriji kate malčki so Anže Vrhovnik, Tilen Zupet in Robert Danijel Kunaj dosegli drugo, tretje in četrto mesto, Bernarda Beganovič je klubu v kategorijah kate in elementi malčice priborila eno drugo in eno tretje mesto. Kristjan Sušnik je v kategoriji kate starejši dečki dosegel prvo mesto in v kumiteju nehvaležno četrto mesto. 

Žiga Grošelj in Milan Kunaj sta prav tako osvojila zlati medaljii v katah. Prvi v kategoriji med mladinci in drugi med veterani. Eva Gruber je dosegla dve srebrni medalji v katah in kumiteju med članicami.

Med katami in kumitejem je sledila kratka pavza, kjer sta se predstavila trener našega karate kluba Miha Gavez in Tamara Kokalj. Prikazala sta del izpitnega programa za 3.dan. Izpit bosta opravljala 15. aprila pred japonskim inštruktorjem Nobuakijem Kanazawo. Ob tej priložnosti jima seveda želimo vso srečo. Prav vsi so si medalje prislužili s pridnim in trdim delom na treningih, kjer za dobro delo in odlično vzdušje skrbita trenerja Tadej Trinko in Miha Gavez.

Zahvaljujemo se vsem staršem, ki so našim karateistom omogočili udeležbo na turnirju. Prav tako gre zahvala za brezhibno izpeljan turnir Lovrencu Kokalju.

Vsem skupaj iskreno čestitamo!

Besedilo in fotografije: Tadej in Miha, Shotokan Karate-Do klub KOBUSHI Kamnik

<< Nazaj | Novice