Mali grad

Kamniška Bistrica v cvetju 2012

01.06.2012

 

Vse okoli nas že cveti in diši in ravno pravi čas je, da razmislite ali bi svoje balkonske/okenske cvetlične ureditve ali okrasni vrt prijavili na izbor za KAMNIŠKA BISTRICA V CVETJU 2012.

V izbor se boste lahko prijavili, v kolikor živite v krajevni skupnosti Kamniška Bistrica in če vaš balkon/okenska polica ali vrt krasi cvetje.

Vsak, ki bi se želel potegovati za naslov lastnika najlepšega balkona/okenske police ali vrta se lahko kadarkoli prijavi na naslov: TD Kamniška Bistrica 3, 1242 Stahovica ali po elektronski pošti: kamniskab@gmail.com.

Prijavili boste lahko tudi svoje prijatelje, za katere verjamete, da si zaslužijo pozornost širše okolice in lepe nagrade.

V Turističnem društvu Kamniška Bistrica se sestavlja posebna tričlanska komisija. Komisija bo tista, ki si bo ogledala vaše cvetlične ureditve in naredila nekaj fotografij.

Vse vtise in slikovno gradivo bo komisija objavila na spletni strani www.srce-me-povezuje.si/kamniska-bistrica pod rubriko KAMNIŠKA BISTRICA V CVETJU 2012. Po tem bo komisija vse ocenila, primerjala med seboj in določila po enega zmagovalca v vsaki skupini.

Najlepše okrasne balkone/okenske police in vrtove bomo ocenjevali do konca septembra.

Vse tri zmagovalce čaka praktična nagrada! Nagrade bomo podelili na zaključni prireditvi.

Ne zamudite trenutka, ko bo vaš balkon/okenska polica ali vrt najlepši, zato takoj pričnite z urejanjem vaših zelenih in cvetočih kotičkov. Z akcijo želimo vzpodbuditi skrb za lepo urejeno, cvetočo okolico v naši krajevni skupnosti.

Besedilo: Maja Žagar, predsednica Turističnega društva Kamniška Bistrica


<< Nazaj | Novice