Mali grad

Kamnik v akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna v kategoriji »mestna jedra« med prve tri nominirance

16.10.2020

 

Kamnik v akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna v kategoriji »mestna jedra« med prve tri nominiranceTuristična zveza Slovenije je sporočila, da so končno znani najlepši in najgostoljubnejši kraji, ki so jih avgusta in septembra izbirali v akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020 in da je bila kandidatura zelo uspešna, saj se je Kamnik v kategoriji »mestna jedra« prebil med prve tri nominirance. Katero mesto je pridobil Kamnik, bodo razkrili v oddaji Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020. Poleg drugih lepih in gostoljubnih slovenskih krajev si boste ogledali zanimive prispevke tudi o Kamniku, ki so nastali ob obisku snemalne ekipe.

Skupaj s Turistično zvezo Slovenije vas vabimo k ogledu izjemno zanimive oddaje Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020, kjer se boste seznanili z nagrajenci letošnjega izbora – že 29. po vrsti – kar iz udobja domačega kavča. Oddaja bo premierno na sporedu na Planet TV v soboto, 17. 10. 2020 ob 16.50 uri, ponovitev pa bo v nedeljo, 18. 10. ob 13.30.

Oddaja je plod dvotedenskega vandranja po najlepših in najgostoljubnejših kotičkih Slovenije in je nastala z izdatno pomočjo predstavnikov lokalnih skupnosti, zato vsebuje številne zanimive informacije in namige za vse, ki bi želeli še bolje spoznati našo prelepo Slovenijo. Zdaj je čas!

Vljudno vabljeni k ogledu, ne bo vam žal.

Besedilo in fotografija: Nina Irt, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice