Mali grad

Kamnik se znova predstavlja na ljubljanski Odprti kuhni

22.07.2015

 

Kamnik z okolico svoje priljubljene destinacije in storitve prihajajoči petek, 24. julija, znova predstavlja na ljubljanski Odprti kuhni. Po izjemno uspešni predstavitvi na eni izmed stojnic na Pogačarjevem trgu pretekli teden bosta pastir in pastirica z Velike planine številne obiskovalce k obisku kamniških lepot in dobrot vabila tudi ta konec tedna. Posebne ugodnosti, ki so jih v Kamniku in okolici pripravili za obiskovalce s posebno promocijsko vizitko, pa veljajo do konca avgusta.

Kamnik se štiri poletne petke (17. in 24. 7., 28. 8. in 4. 9.) s promocijsko stojnico ter pastirjem in pastirico predstavlja obiskovalcem Odprte kuhne v Ljubljani. V ta namen smo pripravili posebno žepno različico zgibanke z receptom za prijetno preživljanje časa s priloženo vizitko kamniških ugodnosti, ki prek QR-kode vodi do spletne strani s posebnimi ugodnostmi okoliških ponudnikov. Te vse do konca avgusta veljajo samo za imetnike promocijske vizitke.

Med ponudniki ugodnosti so Velika planina, Terme Snovik, Arboretum Volčji Potok, Naravni zdravilni gaj Tunjice, Hotel Pod skalo, Gostilna in penzion Repnik, gostilnica in kavarna Pri podkvi, Gostilna Majolka, Domžalski dom na Mali planini pa tudi butični ponudniki, kot so trgovinici Zlata ptička, Hiša Belin, Reciklarnica in drugi.

Lika pastirja in pastirice številnim domačim in tujim obiskovalcem Odprte kuhne predstavljata lokalne posebnosti, vabita v Kamnik in delita promocijsko zgibanko z vizitko kamniških ugodnosti, Okuse Kamnika pa si lačni radovedneži privoščijo na sosednji stojnici Gostilne in penziona Repnik, ki je na Odprti kuhni prisotna že vso sezono.

Besedilo: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik
Fotografije: Klemen Brumec


<< Nazaj | Novice