Mali grad

Kamnik bus z novim voznim redom tudi do Arboretuma

02.04.2013

 

Projekt vzpostavitve mestnega turističnega avtobusa Kamnik bus, ki vozi od lanskega poletja, je naletel na izredno dober odziv. Zato smo se na Občini Kamnik, Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik in podjetju Kam-Bus d.d. odločili, da projekt nadgradimo. Od ponedeljka,  8. aprila 2013, tako velja nov vozni red, ki med drugim vključuje tudi novo linijo do Arboretuma Volčji Potok.

Nova mestna linija, ki smo jo poimenovali kar Kamnik bus, je turistične bisere občine Kamnik naredila dostopnejše za obiskovalce, občanom pa omogočila lažji dostop do centra mesta in nakupovalnega središča.

Z mestnim turističnim avtobusom Kamnik bus se lahko za 1 evro odpravite po nakupih, na potep, v naravo, v planine ... Nov vozni red, ki začne veljati v ponedeljek, 8. aprila 2013, smo uskladili z rednimi avtobusnimi linijami in turističnimi ponudniki. Trasa mestnega turističnega avtobusa Kamnik bus, ki je do sedaj povezovala nakupovalno središče Qlandia, zdravilni gaj Tunjice, Kamniško Bistrico in Terme Snovik, bo z novim voznim redom vključevala tudi Arboretum Volčji Potok. Kamnik bus vozi vse dni v tednu, tudi ob praznikih.

Nov vozni red bo na voljo v turistično-informacijskem centru na Glavnem trgu 2 v Kamniku, na glavni avtobusni postaji Kamnik, Občini Kamnik, z njim pa se boste lahko seznanili tudi v prihajajoči številki Kamniškega občana (številka 5, izzid v petek, 5. aprila 2013). Dostopen pa bo tudi na spletnih straneh Občine Kamnik, www.kamnik.si, Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik, www.kamnik-tourism.si, ter na spletni strani avtobusnega prevoznika Kam-bus, d.d. www.kam-bus.si. Na avtobusni postaji Kamnik pa bo vozni red vseh prog ter aktualni vozni red na ogled tudi na informacijskem zaslonu.


<< Nazaj | Novice