Mali grad

Kamnik. Decembra. Čas veselja.

08.11.2012

 

Staro mestno jedro Kamnika bo d 7. do 31. decembra prvič pravljično odeto v tisočere pisane lučke, glasbo in stojnice s praznično ponudbo. Iskrivo srednjeveško mestece bo ves mesec ponujalo pestro dogajanje za vso družino.

Obetajo se brezplačni koncerti, predstave, otroške delavnice, sejmi, sprevodi, ulične predstave in tradicionalno drsališče, čas veselja pa bo 8. decembra otvoril ARTish, ustvarjalni festival s prodajno razstavo avtorskih del. Več najdete na www.kamnik-tourism.si.

Predlog za rastavljalce oziroma prodajalce na decemberskem sejmu

Bliža se prednovoletni čas, ko se staro mestno jedro Kamnika spremeni v iskrivo srednjeveško mestece, obsijano s tisočerimi lučkami.

Letos pripravljamo decembrski sejem s pričetkom 10. decembra. Ponudbo želimo popestriti s programom v samem središču mesta. Prireditev želimo umestiti na zemljevid decembrskih prireditev v Sloveniji in s tem postati mesto, ki ga decembra obišče marsikateri domač in tuj gost.

Sejem bo potekal v centru mesta Kamnik na sejemskih stojnicah.

Ker pa je število stojnic omejeno (predvidoma 15), bo izbor razstavljavcev oz. prodajalcev na osnovi pravočasno prispelih prijav opravila posebna komisija.

Sejem bo potekal od ponedeljka, 10. 12. 2012 do ponedeljka, 31. 12. 2012. Za najem bodo na voljo sejemske stojnice velikosti 2 x 1 m, ki bodo postavljene ob Glavnem trgu v Kamniku.

Na sejemskih stojnicah se bodo lahko prodajali proizvodi (izdelki), ki po svojemu namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju.

Vsi razstavljavci morajo imeti potrdilo, da njihovi izdelki sodijo med domačo in umetnostno obrt, so unikatni, oziroma drugače ustrezajo prednovoletni ponudbi. Ob prijavi nam pošljite podroben opis izdelkov in priložite fotografijo.

Zavedamo se, da imamo med občani in v okolici velik nabor kvalitetnih obrtnikov, zato vas pozivamo, da se vabilu odzovete. Postanite del decembrskega Časa veselja vi in nas pokličite da vam bomo razložili vse podrobnosti o sejmu.

Cena za najem sejemske stojnice za to obdobje je simbolična in ob upoštevanju vseh pogojev znaša 70 EUR/vikend, 110EUR/teden (DDV je vključen). Prijavo lahko oddate osebno ali po pošti najkasneje do ponedeljka, 19. 11. 2012, do 12. ure, na Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, Glavni trg 2, 1241 Kamnik.

Po prejemu prijave vas bomo pravočasno obvestili o potrditvi sodelovanja na sejmu. Za dodatna vprašanja nas lahko pokličete na 01 8318 250, ali pošljete vprašanje po e-pošti info@kamnik-tourism.si.


<< Nazaj | Novice