Mali grad

Kamničanka Helena Sterle prejela zlati znak Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa

09.07.2015

 

Kamničanka Helena Sterle je opoldan v Poročni dvorani Občine Kamnik iz rok župana Marjana Šarca prejela zlati znak Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa za prispevek k večji varnosti v prometu.

Helena Sterle je zagotovo ena najaktivnejših Kamničank, praktično na vseh področjih, še posebej pa pri delu z otroki in odraščajočo mladino. Njeno delo na preventivi, tako v cestnem prometu kot pri splošnem ozaveščanju je neprecenljivo, kvalitetno in, kar je še posebej pomembno, za seboj pušča naslednike, ki jim je hkrati vzor in spodbuda, da nadaljujejo njeno delo.

Za delo, ki ga opravlja prostovoljno, z nasmehom in z dobro voljo, je Občina Kamnik za gospo Heleno Sterle predlagala zlati znak Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa za prispevek k večji varnosti v prometu, ki ji ga je opoldan v Poročni dvorani občinske stavbe predal župan Marjan Šarec, ji iskreno čestital za požrtvovalno delo in njen prispevek k ozaveščanju ter preventivi vzgoje v cestnem prometu občine Kamnik.

ISKRENE ČESTITKE!


<< Nazaj | Novice