Mali grad

Kamfest odet v swing, danes vsi na Haludovo

14.08.2015

 

Šesti dan Kamfesta je v center Kamnika prinesel plesne ritme. Večerni program je namreč zaznamoval Kamniški swing večer z Dixie Shock bandom. Še pred tem so si najmlajši obiskovalci ogledali Zaljubljeno predstavo v izvedbi Andreje Zupančič, nekoliko starejši so hodili po Slacklineu, srednji generaciji pa je bil namenjen koncert Rudija Bučarja na Glavnem odru. Romantiki so odšli na projekcijo filma Pot v raj v Katzenberg, glasbeni sladokusci pa so prisluhnili Ireni Tomažin na Gradu Zaprice.

Danes nas na glavnem odru čaka koncert legendarnih Mladih levov, na Zapricah koncert tria Litošt, na Večernem odru pa bo nastopil hrvaški kantavtor Miki Solus. Najzanimivejši dogodek pa se bo zgodil na Elektrininem odru Katzenberg - prihaja namreč Beton Ltd. s šovom Vse, kar smo izgubili, medtem ko smo živeli. Gre za predstavo, ki jo od vseh kamfestovskih dogodkov najbolj priporoča programski direktor festivala Goran Završnik.

Takole je zapisal:"Po dveh letih dogovarjanj nam bo uspelo: Beton Ltd. s predstavo Vse, kar smo izgubili, med tem ko smo živeli, skozi katero boste spoznali tudi zgodbo ene najbolj bizarnih in hkrati navdušujočih ter inspirativnih jugoslovanskih konstrukcij - zgodbo hotela Haludovo in preko njega zgodbo tavajoče generacije 1978. Biser letošnjega programa festivala. Močno priporočam ljubiteljem gledališča in dobrih zgodb. Predstava bo v atriju Katzenberga zagotovo dobila prav posebno verzijo."

Za predstavo je na voljo le 80 sedišč, zato vam priporočamo čim prejšnji nakup vstopnic!

Odpoved prireditve Stand up večer z Denisom Avdićem in gosti

Ekipa Kamfesta 2015 obvešča, da zaradi izrednega dogodka žal odpovedujejo dogodek Stand up večer z Denisom Avdićem in gosti, ki bi se na Kamfestu moral odviti jutri, 15. 8. 2015. Nadomestne prireditve na ta večer na Elektrininem odru Katzenberg ne bo. Več podrobnosti v prihodnjih dneh. Vsem, ki ste vstopnice že kupili, bo kupnina povrnjena preko naslednjih poti:

Za več informacij so vam na voljo na telefonski številki 041/360 399.

Opravičujejo se vam za morebitne nevšečnosti in se vam zahvaljujejo za razumevanje!

Celoten program poletnega druženja si lahko ogledate tukaj, več o dogajanju pa lahko spremljate na uradni spletni strani organizatorjev www.kamfest.org in na družabnem omrežju Facebook.

Se vidimo!


<< Nazaj | Novice