Mali grad

Kamfest 7. dan - Napralo nas je

17.08.2012

 

Generacija trapastih je v sredo očitno izvrstno opravila s svojim šamanskim klicanjem dežja. Včeraj je namreč okoli 15. ure začelo padati z neba in ni nehalo vse tja do 19. ure. Večina programa Kamfesta je kljub temu ostala, saj nas voda letos nikakor ne straši. Če smo že postavili Mesto ob vodi, nas nekaj kapelj ne bo pregnalo!

Tako smo otroško predstavo in gledalce prestavili kar na oder, Pulfer džamp smo prestavili na danes (le da ne bo v Samčevem predoru, pač pa v Pulfer parku), koncerti Fake Orchestra, Kvatropircev in kantavtorja Marka Groblerja ter predvajanje filmov mladih ustvarjalcev pa nismo premaknili niti za ped.

Sicer pa so pogumneži lahko uživali v zelo kvalitetni glasbi - tako "fejki", kot tudi domači vokalisti Kvartopirci so se izkazali. Eni z bolj slovenskimi melodijami, drugi so note ubrali po dalmatinsko. Seveda pa je jasno, da Kvatropirci niso tako hitro odnehali - še kar nekaj časa so prepevali v Kavarni Veronika. V Gostilni Majolka pa so ljudje uživali tudi v Marku Groblerju, ki je nastopil na drugem večeru kantavtorjev. Za njim bosta danes in jutri nastopila še Matej Krajnc in Peter Andrej.

Danes pa nas zopet čaka izredno lepo in vroče vreme ter temu tudi primeren program. Ob 20.30 bodo na glavni oder stopili Lollobrigida, hrvaško-slovenska elektro pop zveza z dvema res vročima pevkama. Še prej nas bo ob 18.00 na Otroškem odru v Keršmančevem parku zabaval Tinko Polovniko, ob 19.30 bosta na plesnem spektaklu v Samčevem predoru svoje pokazala Plesni klub Šinšin in The Rock Crew, prvi pa vas bodo na ples povabili še enkrat ob 22.00. Če raje sedite, pa nikar ne zamudite filma Stari pisker - ob 22.00 v Stražnem stolpu.

Če vam je Motnik morda bližje kot Kamnik, pa lahko Kamfest doživite tudi tam - ob 18.00 Klovn Buffeto kolesar, ob 20.30 Klapa Lungomare Umag in ob 22.00 še Hulahoop.

Vir: Kamfest.org


<< Nazaj | Novice