Mali grad

Kakšen okus imajo popevke?

17.01.2018

 

Dom kulture Kamnik je v sezono 2017/18 vnesel svež projekt Glasba z okusom, kjer se v intimni atmosferi prepletata glasba in kulinarika. Jeseni sta se že zvrstila dva glasbena večera, januarja se nadaljuje že tretji v nizu uspešnih glasbeno-kulinaričnih večerov.

V Domu kulture Kamnik bosta v torek, 30. januarja 2018, ob 19.30 nastopila Jasna Žitnik in Andrej Marinčič, ki bosta klubski večer popestrila z zimzelenimi popevkami. Za brbončice obiskovalcev pa bo tudi tokrat poskrbela kulinarika Gostilne Repnik. Gre za družinsko gostilno z večletno tradicijo, ki med drugim nudi tudi jedi pripravljene na tradicionalen način, odlične domače sladice in ponuja bogat izbor vrhunskih vin.

Cena vstopnice znaša 12 evrov (v ceno je vključen koncert z večerjo).

Do konca sezone bosta na sporedu še dva glasbeno-kulinarična večera. Tako v torek, 27. marca 2018, v Kamnik prihaja izjemni harmonikar Marko Hatlak, v torek, 29. maja 2018, pa vokalna skupina Jazzva.

Vstopnice za vse omenjene nastope lahko kupite v času uradnih ur ali eno uro pred koncertom na blagajni Doma kulture Kamnik. Za dodatne informacije je ekipa Doma kulture Kamnik dosegljiva na telefonski številki 01/839-76-06 ter e-mail naslovu info@domkulture.org. Več o glasbenih večerih pa si lahko preberete na spletni strani www.domkulture.org.

Besedilo: Samo Trtnik, Odnosi z javnostmi, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice