Mali grad

Kakšen okus ima glasba?

13.09.2017

 

Kakšen okus ima glasba?Dom kulture Kamnik, ki je od julija v celoti v upravljanju Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik, bo kulturno dogajanje popestril s svežim projektom Glasba z okusom, kjer bosta združeni kakovostna glasba in kakovostna kulinarika. V Klub Kino dom prihaja pet torkovih glasbenih večerov, ki jih bo dopolnilo kakovostno kulinarično doživetje, za katerega bo poskrbela Gostilna Repnik. Gre za družinsko gostilno z večletno tradicijo, ki med drugim nudi tudi jedi pripravljene na tradicionalen način, odlične domače sladice in ponuja bogat izbor vrhunskih vin.

»Zaradi vse večjega zanimanja za tovrstne koncerte smo se v Domu kulture Kamnik odločili, da različne žanre in glasbene interpretacije združimo v nepozabne klubsko-scenske večere, z dodano noto pa razvajamo tudi vaše brbončice,« pojasnjuje vodja oddelka kultura pri Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik Tomaž Simetinger in nadaljuje: »Pripravili vam bomo nepozaben klubski večer v intimni atmosferi Kluba Kino dom. Vsakega obiskovalca bomo najprej razvajali z dobro glasbo, večer pa bomo zaključili z izbrano večerjo. Glasbeni večeri bodo žanrsko raznoliki, od Ivanušičevih šansonov, Hatlakove harmonike, do dobro skuhane glasbe, ki jo ponuja vokalna skupina Jazzva, subtilnim pripovedovanjem zgodb dueta Selecto ter družbeno kritičnega Uroša Potočnika.«

Glasbo z okusom bodo začinili:

Podrobnejši program si lahko ogledate tukaj.

Cena vstopnice: 12 € (v ceno je vključen koncert z večerjo)

Vstopnice lahko kupite v času uradnih ur ali eno uro pred koncertom na blagajni Doma kulture Kamnik. Za dodatne informacije je ekipa Doma kulture Kamnik dosegljiva na telefonski številki 01/839 76 06 ter elektronskem naslovu info@domkulture.org. Več o glasbenih večerih pa si lahko preberete na spletni strani www.domkulture.org.

Besedilo: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice