Mali grad

Kaj prinaša sedmi dan Kamfest-a?

12.08.2021

 

Kaj prinaša peti dan Kamfest-a?Med 6. in 14. avgustom 2021 se v Kamniku odvija že 18. poletni kulturni festival Kamfest, največji poletni kulturni festival v širši regiji. V devetih dneh se bo odvilo preko 55 žanrsko izjemno pestrih dogodkov – od glasbenih dogodkov za širšo množico in bolj izbrane okuse ter gledaliških predstav za otroke in odrasle pa vse do likovnih dogodkov. Kamfest se je po prvih petih dneh dodobra ugnezdil v kamniško mestno jedro. Lepo vreme še spodbuja vsakodnevno večanje obiska, od ponedeljka festival, tako kot je v navadi, obratuje s polno paro na vseh šestih prizoriščih. Če je prve dne festivala obisk glavnega, Mestnega odra, še nihal, predvsem zaradi negotovosti obiskovalcev glede preverjanja PCT, je sedaj obisk zelo dober, ulice Kamnika pa so že podobne tistim iz predkoronskega časa. 

Festival se bo končal udarno, razprodani Kreslin, Stand up, Orleki, Matter in Martin Ramoveš. Zgodba zase je Oder Pr' Goslač na Glavnem odru, ki iz dneva v dan dobiva vedno večjo prepoznavnost. Izjemen program Odra Zaprice bo v četrtek zaključil kontrabasist Žiga Golob, takrat končamo tudi s kino programom. Poslastica se obeta v petek, ko se bo na pobočju Malega gradu več kot deset ekip zopet potegovalo za zmago v kamniški unikatni športni disciplini - Teku s feršterkerjem na Mali grad. 

Četrtek, 12. avgust 2021

* Vstopnina: 15 EUR. Prodaja vstopnic na www.mojekarte.si in v prodajnih mestih v sistemu mojekarte.si.

Za vse obiskovalce festivalskih odrov, nastopajoče in ekipo je organizirano brezplačno hitro testiranje na točki pri Domu kulture Kamnik. Hitri testi bodo potekali vsak dan festivala med 17. in 20. uro.

Več informacij o dogodkih in prizoriščih je dostopnih na uradni spletni strani Kamfest-a 2021, in sicer na povezavi www.kamfest.org ali TUKAJ.


<< Nazaj | Novice