Mali grad

Kaj prinaša osmi dan Kamfest-a?

13.08.2021

 

Kaj prinaša peti dan Kamfest-a?Med 6. in 14. avgustom 2021 se bo v Kamniku odvil že 18. poletni kulturni festival Kamfest, največji poletni kulturni festival v širši regiji. V devetih dneh se bo odvilo preko 50 žanrsko izjemno pestrih dogodkov – od glasbenih dogodkov za širšo množico in bolj izbrane okuse ter gledaliških predstav za otroke in odrasle pa vse do likovnih dogodkov. Večina dogodkov je brezplačnih, vsi pa bodo potekali v skladu z namenom preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom SARS-CoV-2.

Na Tek s fršterkerjem ob 19. uri v Samčevem prehodu

Danes se obeta poslastica. Po nekaj sušnih letih se na pobočje Malega gradu vrača avtohtona kamniška športna panoga Tek s fršterkerjem.

Do sedaj se je v njem preizkusilo že veliko profesionalnih in ljubiteljskih entuzijastov, najboljši rezultati pa se gibajo okoli slabih dveh minut. Povezovalec programa bo Jan David Kljenak - Kenjo.

Zabava za vso družino.

Prijave dvojic sprejemamo pred dogodkom v Samčevem prehodu.

Se vidimo v mestu Kamfest-u.

Petek, 13. avgust 2021

Več informacij o dogodkih in prizoriščih letošnjega Kamfesta je dostopnih na uradni spletni strani Kamfesta 2021, in sicer na povezavi www.kamfest.org.

Se vidimo na Kamfestu 2021!

Organizator festivala si pridržuje pravico do spremembe programa.

* Vstopnina: 15 EUR. Prodaja vstopnic na www.mojekarte.si in v prodajnih mestih v sistemu mojekarte.si ter na TIC Kamnik.

Foto utrinki torka, 10. avgusta 2021, in srede, 11. avgusta 2021

Celotno fotogalerijo si lahko ogledate na spletni povezavi organizatorja festivala, in sicer TUKAJ.


<< Nazaj | Novice