Mali grad

Kabaret Patty Diphusa razgrel občinstvo z različnih koncev

12.08.2014

 

Gledališče Katzenberg je včeraj zavzel ekstravagantni kabaret Patty Diphusa z Boštjanom Gombačem, Žigo Golobom in Sergejem Randjelovićem. Predstava, ki je premiero doživela že pred skoraj desetimi leti, tudi po stotih ponovitvah vzbuja veliko zanimanja.

Tako si je uglasbene pripovedi porno dive Patty včeraj v atriju nekdanje upravne stavbe KIK ogledali 200 gledalcev, ki so prišli z zelo različnih koncev - precej se jih je pripeljalo z Ljubljane in s štajerskega konca, imeli smo tudi obiskovalcev iz Grčije in Portugalske, seveda pa niso manjkali niti domačini.

Gledalci so po dobri uri kabareta zahtevali še bis, po dodatnem songu pa so obiskovalci kar obsedeli na svojih sedežih in še nekoliko uživali v simpatičnosti Boštjana Gombača ter njegovem prigovarjanju, da je predstave konec in da gredo lahko počasi že domov.

Katzenberg bo sicer (ob ugodnem vremenu) oživel še dvakrat - s celovečerno komedijo Boštjana Gorenca - Pižame 50 odtenkov njive ter s Produkcijo mednarodne poletne plesne šole.

Se vidimo!

Sprememba lokacije koncerta Polone Kasal

Koncert Polone Kasal s priredbami pesmi Tomaža Pengova bomo danes z dvorišča za šutensko lekarno prestavili na Glavni oder. Nastop se bo začel ob 22. uri po koncertu Nece Falk.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Kaj pa če bo dež?

Ker so današnje vremenske napovedi za zvečer nekoliko "sumljive", vas obveščamo, kako je z današnjimi dogodki v primeru dežja:

Besedilo in fotografije: Kamfest 2014


<< Nazaj | Novice