Mali grad

KIKŠtarter stanovalci in druga potencialna Startup podjetja se predstavijo poslovnim angelom

29.09.2015

 

KIKŠtarter – coworking podjetniški center deluje v prostorih nekdanje Smodnišnice v Kamniku. KIKŠtarter ponuja redna izobraževanja in predstavitve dobrih praks ter stimulativno poslovno okolje. V coworking prostorih so podjetnikom na voljo stalne mize ali fleksibilna delovna mesta, ki si jih izberejo vsakič sproti, glede na razpoloženje, potrebo po zasebnosti ali zaradi sodelovanja z drugimi coworkerji. Trenutno KIKŠterter uporablja stalno 11 različnih podjetji oziroma skupin, cena najema stalne mize je 25 € na mesec. 

KIKŠtarter in Poslovni klub Kamnik v sredo, 7. 10. 2015, ob 18. uri ponujata vsem stanovalcem in drugim mladim podjetjem in podjetnikom možnost predstavitve njihovih poslovnih idej članom novo nastalega Poslovnega kluba Kamnik. Ti želijo, kot uspešni evropski poslovneži, pomagati z lastniškim vložkom, svojim znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Taki poslovni angeli lahko postanejo mentorji podjetnikom v podjetjih, kamor investirajo.

Kamniškim startup podjetjem ponujamo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast.

Predstavitev poslovnim angelom je lahko dolga do 10 minut in mora vsebovati

V zameno za finančni vložek poslovni angeli pridobijo manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je vaša ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

Kot poslovni angeli bodo v komisiji

Stanovalci KIKštarterja ali druga startup podjetja iz regije se morajo prijaviti do torka, 6. 10. 2015, na kik-starter@kotlovnica.si. Prijava mora vsebovati ime podjetja/projekta, imena članov skupine, kratek opis podjetja. Dogodek bo zaprt za javnost.


<< Nazaj | Novice