Mali grad

Jutrišnji Kul(inarični) petek odpovedan

12.07.2018

 

Jutrišnji Kul(inarični) petek odpovedan Jutri, v petek, 13. julija 2018, je bil v park Evropa predviden Kul(inarični) petek. Z Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik so sporočili, da vremenoslovci za Kamnik v času prireditve napovedujejo veliko možnost ploh in neviht, zato so se odločili dogodek odpovedati. Ostale dni prireditev ostane kot načrtovano. Tako bo kulinarika z živo glasbo v parku Evropa spet prihodnji teden, ko boste lahko prisluhnili glasbi zasedbe Mali Oglasi Band.

Vabijo Vas, da se jim torej pridružite naslednji petek, 20. julija 2018. Gostinci bodo s svojo ulično kuhinjo pričeli ob 18. uri, dogajanje pa bo pestro vse do 23. ure.

Kulinarični večeri v parku Evropa so bili uspešnica lanskega poletja. Tudi letos gostinci iz Kamnika in okolice ponujajo prvovrstno hrano, ki jo bodo pripravili pred vami. Vrnile se se tudi lanske uspešnice. Ker pa je kulinarika močno povezana z ambientom, v katerem je hrana postrežena, tudi letos kulinarične večere v parku Evropa spremlja kvalitetna živa glasba in zajema številne žanre.


<< Nazaj | Novice