Mali grad

Jutri, v soboto, 9. junija 2018, pričetek I. faze občasnih popolnih zapor kamniške obvoznice

08.06.2018

 

OBČASNE POPOLNE ZAPORE KAMNIŠKE OBVOZNICE

Občina Kamnik občanke in občane obvešča, da bodo na Kamniški obvoznici od junija do predvidoma oktobra 2018 potekale občasne popolne in delne zapore zaradi sanacije pobočja Starega gradu. Skale in podrto drevje nad obvoznico med drugim predstavljajo vedno večjo nevarnost za udeležence v cestnem prometu. Investitor sanacije je Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo.

OBČASNE POPOLNE ZAPORE SE BODO IZVAJALE V TREH FAZAH, IN SICER

Jutri, v soboto, 9. junija 2018, pričetek I. faze občasnih popolnih zapor kamniške obvozniceI. FAZA: JUNIJ 2018

II. FAZA: JULIJ in AVGUST 2018

III. FAZA: SEPTEMBER in OKTOBER 2018

OBVOZI

IZJEMA

Zaradi varnosti je v I. fazi obvoza, torej v mesecu juniju 2018, predvidena popolna zapora Maistrovega mostu za smer Kamnik–Tuhinjska dolina, in sicer v smeri Usnjarska cesta pri trgovini Spar–Trg svobode–Prešernova ulica do Glavnega trga.

OBČASNE DELNE ZAPORE

Za potrebe gradbišča in dostave materiala se bodo na Kamniški obvoznici izvajale tudi občasne delne zapore v smeri Kamnik–Tuhinjska dolina, pri čemer bo izvajalec zagotavljal fizično usmerjanje vozil.

FIZIČNO USMERJANJE

Na obvozih pričakujemo povečan promet in občasne zastoje, zato bo na kritičnih mestih potekalo fizično usmerjanje prometa ter nadzor policije.

Prav tako pričakujemo kolone tovornih vozil, avtobusov in kombijev na Kamniški obvoznici, zato bo potekalo fizično usmerjanje osebnih vozil in nadzor policije.


<< Nazaj | Novice